Kort inlägg



I dag har vi varit på unga mammor & gått på stan i örebro, som vanligt på måndagar. Jag handlade en jättecool, grön present till Jolines kusin! Jag tror att han kommer skrika "Raaaaaaaaaaauuuu" när han öppnar den. Joline fick ett linne med volang. Förra veckan shoppade jag massa sommarkläder till Joline, sätter in bilder på det när internet kommer tillbaka. Vi har inte beställt det än..
Gick på stan med en tjej från unga mammor och hennes son. Jag köpte glass och kände mig somrig trots det ganska gråa & blåsiga vädret. Det var varmt i luften i allafall! I morgon vet jag inte vad vi ska hitta på, promenera med Josie och Jimmot kanske, om de inte har några andra planer. Hoppas att det blir fint väder. På ondag är det ju valborg och vi ska fira med Josefine & Simon. Antagligen åker vi till någon brasa och på kvällen ska vi käka tacos.

Jag är hemma hos mamma & lånar dator nu, väntar på Josie som kommer och ska promenixa med mig och Jollis. :) Joline vägrade nyss att somna så hon sitter här i min famn och försöker desperat att äta upp tangentbordet. Nu skajag kila, inlägget blev inte så kort trots allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0