Kattunge


I dag följde jag med mamma & Amelia till Örebro, de skulle kolla på Amelias julklapp, en kattunge. Ni som har läst min blogg ett tag minns kanske inlägget med katten Missla, tyvärr blev hon borttingad av en annan. Nu, äntligen, ska Amelia få sin kattunge. Hittills har hon inte hittat någon hon velat ha men nu hade örebro katthem fått kattungar som var så söta! Mamma har lämnat in adoptionsansökan, så nu hoppas de på att få ta katten. Om 3 veckor anländer den. Min favvis hette Strössel och var svart & vit. Underbart söt! A vill dessvärre inte att vi ska ha något djur.

Jag har precis tagit mig en paus från städningen. Har städat fram hallen & vardagsrummet, som knappt syntes för alla saker. Det blir mycket saker när man har bebis.. (jag skyller på det!)

Har inte haft några nya batterier till kameran, så jag har inte kunnat lägga in dagsfärska bilder. Ska köpa batterier i dag eller i morgon, nu ska jag återgå till städningen, sedan matte.

Den här kattungen hittade jag på blocket förut. Jag älskar katter! Den här bilden är alltså inte på Strössel. Men ack så söt. Skulle önska att jag fick ha en liten kisse, tyvärr får jag nog nöja mig med en guldfisk.

image392












Kommentarer
Postat av: Veronica

Är inte så mycket för katter, men kattungar är alltid söta!

2008-04-13 @ 17:38:37
URL: http://veroniicaa.webblogg.se
Postat av: Sandra

Åh, så söt! :D

2008-04-13 @ 18:04:00
URL: http://barnstugan.wordpress.com
Postat av: Katterna på Katthemmet Kompis

Jättebra att de valde en kattunge från ett katthem! :) Sådant gillar vi.

2008-04-17 @ 21:00:31
URL: http://www.katthemmetkompis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0