Inget internet


Nu har vårat internet försvunnit, så det här inlägget skriver jag från mammas dator. Jag och Joline kom nyss hit, mamma ska vara barnvakt när jag är på lektion. Har först engelska, sedan svenska & på eftermiddagen ska jag till min gamla barnmorska på efterkontroll (kontroll efter förlossningen..)

I går hade jag engelska & sedan var jag hos tandläkaren och lagade ett stort hål. Det kändes kan jag säga, var första gången jag lagade ett stort hål. Joline var hos mamma hela tiden. Hon var nöjd & glad, det är skönt att det funkar så bra.

Nicole kom hem till mig på kvällen och hälsade på, vi tog en lång promenad i det underbart sköna vädret! Jag älskar att våren har kommit nu. Det är varmt och skönt. Nästa vecka ska det bli ännu varmare enligt väderprognosen, jag hoppas det. Snart är det slut på terminen och vi får slutbetyg.

Nu ska jag gå och äta frukost.

Kommentarer
Postat av: sanna

Har skrivit lite om dig i min blogg :) kika om du känner för det

2008-04-18 @ 17:26:07
URL: http://omstartalivet.blogg.se
Postat av: Jenny

du har blivit utmanad i min blogg :)
hoppas allt är bra med Joline och familjen.

2008-04-18 @ 18:46:30
URL: http://jennystefan.blogg.se
Postat av: Elin

Hej du, [email protected] är det .

Tack för en jätte trevlig och rolig eftermiddag.
Och jag tycker att du är så duktig med jollan, jag beundrar dig verkligen att du orkar och har tålamod till allt ! Hoppas jag kan följa med Linda på en fika snart igen ! :)

2008-04-20 @ 20:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0