Hos Josefine & Jimena..



Strålande väder i dag också.. Skönt! Jag var ute på morgonpromenad med mormor. Vi gick förbi affären två gummor, mormor köpte paket till mig och jag övertalade henne att köpa en superfin klänning. Vi hoppade även in på Thomas kläder och jag köpte en ceriserosa mjukisdress, också jättefin! Passar så fint när man är brun och det är jag nu, jag och Josefine fuskade nämligen i går, vi solade solarium.

Nu är jag hemma hos Josie och Jimena, jag hade med mig en mangopuré till Jimena för det är hennes favvis! Nu ska vi käka snabbpizza som man tillagar i ugnen och kolla på days. Sedan blir det promenad i solskenet och kanske en fikapaus nere vi skön. Jag ska nog bjuda Josefine på fika, haha, den iden fick jag nu. 

Joline sitter här bredvid mig i Jimenas babysitter, hon har fått en napp av Josefine som Jimena vägrade att suga på. En jättefräsig napp som är spetsig. Hon ser ut som en vampyr det lilla trollet. På tal om vampyr så skymtar man lite vitt utav Jolines andra tand eller hörntand (vet ej vilken utav dem eftersom att den taggiga, pyttelilla spetsen sitter mittemellan)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0