Här har bomben slagit ner



.. Så ser det ut i allafall! Jolines kläder ligger utspridda över hela vardagsrumsgolvet och vardagsrumsbordet är överbelarmat med saker. Jag städade köket igår och sedan orkade jag inte mer.. Hade ju matten som väntade & det funkar inte att lägga sig försent när man har bebis. Joline vaknade kvart i 6 i morse och då är det bara att gå upp och vara pigg. Lade mig vid halv 11 och det är alldeles för sent för mig med tanke på att jag är uppe och ammar två gånger på natten också. Morgonpigga Joline!

Har försökt att få tag på dig Josie, men du svarar inte. Ring mig några signaler om du ser det här, annars ses vi på svenskan. Puss på dig!

Nu ska jag börja skriva ett referatprov, sista svenskauppgiften som ska lämnas in sedan har jag jobbat ifatt allt, skönt. Ska även skriva ett tal som jag ska hålla inför klassen på tors/fred, har ingen aning om vad det ska handla om men jag hittar väl på någonting i dag på lektionen kanske. Vi har pratat lite om retorik och det tycker jag är väldigt intressant. Jag skulle kunna tänka mig att plugga retorik efter gymnasiet.

Någon ny Joline fakta har jag inte. Hon verkar inte vilja vända sig igen, men det kommer nog. Just nu har hon somnat på sin barbapappafilt på golvet. Världens finaste tjej.

Kommentarer
Postat av: eremo

Hej där. Jag läser retorik på universitetet just nu och kan varmt rekommendera det till dig. Det kommer att bli ett Retorikprogram till hösten på Örebro Universitet, kalasbra!

Jag tycker att du kan hålla tal om något som ligger dig nära, det blir enklare då eftersom du inte behöver hålla dig strikt till manus utan kan prata ganska fritt. Men ta med dig ett stolpmanus i alla fall, det är superskönt att ha som backup.
Lycka till, det där klarar du galant.

2008-04-08 @ 17:04:56
URL: http://eremo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0