En trött Joline


I dag har Joline varit gnällig & trött nästan hela tiden, hon kanske håller på att bli sjuk. Hoppas inte, önskar att hon ska få vara frisk nu när hon haft RSviruset. Hon har redan varit sjuk en månad av sitt liv. Först en vecka hemma, sedan en vecka på sjukhus & så ytterligare två veckor hemma.

Hon har återigen rivit sig i ögat så det var lite rött & rann tårar. Vi gav henne alvedon innan hon skulle sova, hon var så trött att hon knappt orkade skrika. Snart vaknar hon nog & ska äta, jag har fått handpumpa ut med mjölk (har ej någon pump) för hon har inte ätit så ordentligt i dag. Mitt högra bröst var alldeles knöligt & stenhårt, var rädd för att åka på mjölkstockning igen. Det var inte så roligt.

Min dröm & mitt mål har under många år varit att bli Polis, men nu är det ett till yrke som intresserar min, jag skulle kunna tänka mig att bli barnmorska. En lång utbildning men rolig kan jag tro, då man har mycket praktik. Vi får se vad det blir i framtiden, just nu ska jag fokusera på att få en fullständig gymnasieutbildning.

Ska gå ner i tvättstugan nu. Sedan ska jag & älskling spela mariocart & slafsa godis. Gott! Och gud vad jag känner att jag förtjänar lite avkoppling. Nu ska jag unna mig det denna fredagkväll, det kan dröja länge tills nästa gång.


Kommentarer
Postat av: Familj på tre<3

Då kan du ju plugga dig till barnmorska med mig =D Du vet att jag tänker på Förlossningsmorska innan plugget til polisaj =)yeayeay Hoppas allt är bra med er gullestrumpor =D

2008-04-13 @ 10:22:19
URL: http://JosieJoos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0