Viktuppgång och mammakläder


Gravid i v24+3
Okej, jag tänker inte skriva vad jag väger. Men jag kan ju skriva att jag definitivt har gått upp i vikt. Fast vilken gravid gör inte det? Det är egentligen ingenting jag nojar över, jag konstaterar mest. Okej, såna här valkar har jag aldrig haft förut och.. så vidare. Det enda jobbiga med att gå upp är att helt plötsligt står man utan garderob. Tillochmed v. 17 ungefär så funkade alla gamla kläder. Både linnen och jeans. Sen sade det bara PANG och vips hade jag noll kläder som passade. Har försökt att införskaffa lite men det känns så onödigt när det bara är för ett par månader framåt. I allfall, nya mammabyxor behövs. AKUT! Och en hel del sköna, stora och mysiga tröjor till november/december. Det har blivit riktig höst och kallt.

I går kväll kollade jag upp lite mammakläder. Det finns sjukt fina grejer på internet. Jag vill köpa ALLT men det ska jag inte göra. Har fått låna lite byxor av Josefine men dom kan jag inte ha än. Så skulle jag ev. få låna två par byxor av en annan Josefine. Det jag däremot skulle vilja ha är ett par hängseljeans, det är så otroligt fint på gravida.

På Arons dop ska jag sjunga Det gåtfulla folket med Beppe Wolgers. Så fort den här förkylningen försvinner blir det övning för hela slanten. Om det blir lyckat (som jag hoppas..) kanske jag lägger in en video på sången från kyrkan.

Folk har frågor och funderingar i nästan varje inlägg. Men jag orkar inte skriva svar till er alla eller svara i varje inlägg. I stället har jag ´frågestunder´ någon gång ibland, så svarar jag allt då. Ni får säga till när det är dags igen..


Kommentarer
Postat av: joss

hej! :)
jag har ganska nyligen börjat läsa din blogg, och undrar om du kan skriva de namnförslag du tänkt på? Skulle vara kul att veta var lille bebisen kan komma att heta!

2007-09-05 @ 15:32:17
URL: http://perlemoo.blogg.se
Postat av: Emma

Jag är gravid också och har också gått upp en del i vikt. Men jag resonerar som så att det får man ta hand om sen, man kan alltid gå ner det sen. Det är ju värt om inte annat.

2007-09-05 @ 16:43:44
Postat av: virre

Hejsan! Jag undrar hur länge du och din pojkvän vart tillsammans? Sedan fattade jag inte riktigt det du skrev med att ert barn var planerat? Asså var det planerat, eller var ni slarviga och trodde att det inte skulle bli ngt, men insåg även kosekvenserna av att det skulle kunna bli ett barn. Menar om min pojkvän hade kommit i mig och jag inte åt p piller eller ngt sånt, så hade jag direkt tatt ett akut p piller eller ngt? Misstänkte du inget? Det är det jag tycker är lite konstigt.
Jag bara är 16 år med, och ett barn kan vänta om man inte VILL ha ett barn och planerar det vill säga! Det verkade inte så med dig så undrade bara lite. Lycka till!

2007-09-05 @ 18:12:16
Postat av: Camilla.

Hej! Kul att följa din blogg. Är du medlem på Familjeliv?

2007-09-05 @ 19:19:59
Postat av: Paula

svar till virre :
egentligen har du inte med saken att göra, de e ju privat ..
de e hon som ska ha bebis inte du

2007-09-06 @ 00:10:43
URL: http://LAACY.blogg.se
Postat av: Malin

Hej.. underbar blogg :).. tänkte bara säga att jag sjöng det gåtfulla folket i lördags på ett dop.. jätte fin :)

2007-09-06 @ 15:22:07
URL: http://tiondemaj.blogg.se
Postat av: Sandra

Hej! Jag är själv 16 år och har en liten dotter på 5 månader. Jag bor tillsammans med pappan. :) Tänkte bara att om du ville fråga något eller bara prata med någon så finns jag här. :) / Leas mamma Sandra

2007-09-06 @ 17:24:17
Postat av: alice

hej :)
jag undrar 2 saker om dig och din blogg:
1. varför är texten svart? är det meningen att man ska markera dne när man läser?
2. (no offense) hur klarar du av skolan när du e gravid/har fått barnet?

2007-09-06 @ 17:34:32
Postat av: joss

jag har en till fråga; kan inte du berätta om när du berättade för din familj att du var gravid?
<3

2007-09-07 @ 18:52:58
URL: http://perlemoo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0