My och Jasmine, precis som det alltid har varit.


Halloj.
I går kväll kom My och hälsade på. Först gick vi och köpte.. gissa vad? haha, mandariner såklart. Sedan kollade vi på mina bebiskläder + ul bilder. Och My förundrades över hur stor den blivit sen sist. Som vanligt tog My massvis med kort på magen från alla vinklar också. Hon ska skicka bilderna till mig så fort hon får tummen ur, så då kommer dom visas här på bloggen. På tal om magbilder så kommer det nog någon i helgen. Just nu håller jag till hemma hos Andreas.

.. jasmine och my, en gång galna - alltid galna. I går var vi ute och hade kul + tog massa exotiska kort. (exotisk=vårat favvo uttryck) Vi spelade in massa ljud på hennes mobil också. Bl.a. `far jag kan inte få upp min cocosnöt´ Lyckat, yes! Sen slappade vi framför tv:n och pratade massvis. My lyssnade på magen och hörde en hel del skvalp. Bebisen sparkade lite också, och hon var såklart överlycklig över att hon fick känna.

I dag har jag.. ätit mandariner! och varit i skolan på datakunskapen. Nu sitter jag hemma hos Andreas, som inte ens är här. Men han kommer väl snart, hoppas jag. Jag kan ju alltid försöka roa mig själv..
Pratade nyss med Josefine. Jag bjöd in henne och Simon på halloween middag. (På tal om halloween så hittade jag ett skit ballt diadem med spindlar på, Indiska)


- Jag älskar Andreas
och våran lilla bebis, såklart!


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Lycka till med det lilla livet!!

2007-09-27 @ 19:05:33
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0