-



Hej.
Jag tänkte bara skriva att ni alla borde läsa Emelies blogg. Hon skriver underbart och är en utav de starkaste personer jag ´mött´´. http://ungmamma15.blogg.se/. Jag tycker att hon bevisar tydligt att en ung mamma inte behöver vara en dålig mamma och att man kan klara vad som helst om man kämpar! Kärlek är viktigast..

Och, jag har fått en del anonyma kommentarer. Du som skriver kan väl skriva vem du är också eftersom att du tycker jag är sjuk.. Och förresten, varför ska jag sitta och redogöra för någon som tycker att jag är sjuk i huvudet om hur jag ska försörja mitt barn? För det första ska VI försörja VÅRT barn och för det andra har vi en himla bra plan.

Nu skriver jag nog det sista för idag, men man vet aldrig. Tre inlägg på samma kväll är ju inte så pjåskigt!

Kommentarer
Postat av: Myh

Emelie är helt klart en stark person. Men det är ju du med :)?

2007-09-03 @ 19:38:52
URL: http://myh92.blogspot.com
Postat av: Jessica

Ja Emelie är en att beundra. Det är så synd att även hon fått sånna där onödiga anonyma kommentarer. Hoppas dom inte tänker börja trycka ner på dig också nu!

2007-09-04 @ 17:19:30
URL: http://missdeardiary.blogg.se
Postat av: fanny

ta absolut inte åt dig av folk som skriver skit. du kommer klara detta galant, du är redan stark! folk som sitter och skriver skit och som dessutom inte vågar utge sig för vilka de är är bara patetiska och antagligen jävligt avundsjuka. det är jag iallafall! :) önskar dig all lycka med bebisen.

2007-09-04 @ 18:03:06
URL: http://fannytheo.blogg.se
Postat av: sara

Ignorera de trista kommentarerna. :-) *kram*

2007-09-08 @ 00:10:45
URL: http://felicia07.blogg.se
Postat av: Pillan

Emelie är ( verkar de som va jag har läst ) en helt underbar mamma, med världens sötaste unge :) har precis hittat din blogg, sjukt intressant ! Lycka till med allt :)

2007-09-23 @ 18:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0