I d o l

Okej, Andreas, Daniel och Sam = världsklass. När Andreas sjöng ´I wanna know what love is´ fick jag rysningar. Och juryn sade att han saknade känsla, jag är nästan alltid tvärtemot dem. Sams röst är helt underbar och Daniel är störtcool. Men tjejerna? I dag var ingen utav dem så bra.. Patrizia och Evelina har jättefina röster, men killarna var helt klart bättre idag. Haha, vilket Idol freak jag låter som.

Just nu väntar jag på utröstning. Vem tyckte ni var bäst/sämst ikväll?

De senaste inlägget handlade inte mycket om bebis. Inte det här heller. Jag har inte så mycket att skriva just nu. Är i v.28+5 idag, snart v.29, gud så skönt. Vill ha ut bebisen nu! På torsdag ska jag till MVC, då kommer iallafall en liten uppdatering. Spännande att höra om järnvärdet stigit. Det känns så, för jag är piggare.

Skriver i morgon igen, tjohej.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej!
Jag tycker att Andreas, Daniel och Mattias var bäst igår :D Mattias är så jäkla duktig, han kan man aldrig på nog av. Daniel är klockren, och Andreas blir bara bättre och bättre. Även smalare. (Jag känner nämnligen honom, min pappas kompis och man kan se att han gått ner i vikt)

2007-10-06 @ 10:49:36
Postat av: Sandra

gathania och mattias :D bäst helt klart

2007-10-06 @ 11:24:21
URL: http://sandramittjas.blogg.se
Postat av: Anonym

jag tycker sam är sämst, & amanda och daniel är bäst :)

2007-10-06 @ 13:05:56
Postat av: Anonym

var du planerat gravid?

2007-10-06 @ 15:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0