Tillsammans är man mindre ensam



.. är namnet på boken som jag nyss börjat läsa.
Läsning brukar normalt vara min favorit sysselsättning men under graviditeten har jag inte läst så mycket, fastän att jag nu har hur mycket tid som helst. Jag har börjat med några böcker som jag inte läst färdigt tex. ROSLUND & HELLSTRÖMS odjuret som handlar om en pedofil. Jag orkar inte med att läsa om otäckheter nu. Jag tänkte börja läsa Dave Pelzers ´pojken som kallades det´ igen, för det var så längesedan jag läste den, men jag slutade efter ett kaptel. Jag antar att jag är extra känslig och mottaglig för saker som har med barn att göra nu när jag är gravid.

I dag ringde My :) Var längesedan jag pratade med henne nu. Allting har varit ´fullt upp´ känns det som, så varken jag eller hon har hört av oss så mycket. Jag tänkte åka dit i dag men jag hade lovat Andreas att hjälpa honom med en filmanalys, så skulle jag på föräldragrupp och ha matte i morgon. Men vi ska träffas snart!

Josefine & Jimena kom en sväng nu på kvällen. Jimena har blivit stor och förändrats mycket i ansiktet. Hon väger ca. 5,5 kg nu och är 58 cm lång. Hon har verkligen vuxit men samtidigt är hon så himlans liten i jämförelse med andra bebisar. Vi pratade, åt mat och fikade. Jimena satt hos Andreas en stund och såg väldans nöjd ut. Hon har så stora och fina ögon som hon spanar in världen med.

Tråkigt att digitalkameran är sönder. Jag ska låna Mormor och Morfars så fort dom kommer hem från Teneriffa och ta en massa bilder.

Godnatt alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0