Snön är här



I dag har det snöat och varit mysigt ute. Tyvärr kommer väl det vita att slaska bort och kvar blir bara en massa blött och grått. Så himla tråkigt för det är verkligen fint när det är alldeles vitt.
Jag och Josefine har varit ute på stan och tittat i dag. Jag har köpt röda ´kuvertkort´ som vi ska skicka till avlägsna släktingar med kort på bebisen och oss. Det kommer att bli superfint. Så köpte jag en till present till Andreas, haha. Det kommer nog att bli hans favorit. Vi fikade på Da Capo också. Jag har några bilder men jag orkar inte lägga in dem nu, det gör jag senare eller i morgon.

Det var ingen kör idag för att Marie var sjuk. Jag provade i allafall ett lucialinne och band till. Det kommer nog ett reportage i NA snart med bilder på oss luciakandidater.

Nu ska jag ringa min käraste Andreas.

Kommentarer
Postat av: Marina

Hej Jasmine! :) Jag brukar läsa din blogg men kommenterar inte särsklit ofta då jag inte har något viktigt att komma med, haha. Men nu tänkte jag faktiskt fråga om det är ok att jag länkar till din blogg från min blogg? Jag hoppas på ett ja! :)

2007-11-23 @ 22:14:43
URL: http://mawina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0