Plugga data



Hejsvejs!

I dag har jag, mamma, morbror & tjej, mormor och morfar varit inne på Strike och bowlat. Mormor & morfar fick det i julklapp förra julen och först nu blev det av. Efter bowlingen åt vi mat på Coco Thai, supergott. Morfar blev förvånad över hur mycket mat jag fick i mig. Jag tyckte att dom alla var klenisar och blev mätta på ingenting, haha. Och andra sidan hade jag inte ätit sedan frukost och då åt jag inte speciellt mycket. Man är hungrig som gravid.

Nu är jag hemma hos Älskling.. <3
I kväll ska vi plugga. Jag data och han ska skriva ett tal eller redovisning om simpson. I går hade vi hur trevligt som helst, verkligen lyckad kväll. Längtar väldigt mycket efter bebisen när jag ser på Jimena! Men nu är det inte långt kvar, v 33 idag. I morgon skriver jag och fostret och mamman.

Mycket frågor på sista tiden, dags för ny ´frågestund´?

Kommentarer
Postat av: becca

Ja, kör på en frågestund! :)

2007-11-04 @ 23:38:26
Postat av: C

Det va inte alls så jag emnade och har man pappan i bilden tror jag faktiskt at han kan passa barnet 20mmin mendans mamman duschar och sminkar sig. Är man ensam hemma får väl barnet duscha med en. Och det är ingen ursäkt att inte ta hans om sig själv. Alla mår bättre av det och om du ska handla mera kläder ta med barnet. Och du r ju knappast ensamstående och andreas kommer säkert hjälpa till, men jag förstår din poäng! Har själv vart varnvakt till en 1½åring och en 2veckors bebis själv. de va inte lätt men det fick =)

2007-11-05 @ 08:26:27
URL: http://twillings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0