MVC



Den här gången följde My med mig till MVC. Bebisen har vänt sig nedåt och ligger långt nere. Jag hade bra värden och var jätteduktig när jag skull ta stick i armen. Just nu sitter jag och äter krokodiltårar (godis) och ska snart göra mig i ordning. Josefine kommer med Jimena och jag behöver verkligen prata med henne känner jag.
Nästa vecka är det fullspäckat schema. På tisdagen ska vi till Karlskoga BB och hälsa på. På onsdagen ska jag klippa och slinga håret, skönt! Och på torsdagen ska jag till MVC igen. Varje torsdag tom. att bebisen kommer ska jag dit.

Nästa helg ska jag fira Andreas 18årsdag också. För helgen efter när han egentligen fyller åker ju jag och mamma till Stockholm och går på IDOL finalen. Nu hoppas jag verkligen att Daniel och Marie får vara kvar till sist. Jag tänkte bjuda Andreas på kinamat när han fyller eftersom det är hans favvomat. Så ska jag kolla om det går någon bra bio.
Josefine, en underbar vän.
love is like a bird with golden wings, that flies in to your heart and sings.

Kommentarer
Postat av: Connie

Hej! Har alldrig skrivit på din sida,men läser den. Skönt att allt är bra,tiden närmar sig nu. Lycka till,kram Connie 4 barnsmamma från skåne

2007-11-22 @ 10:33:56
URL: http://[email protected]
Postat av: Sara

Snart har du din bebis! .. Lycka till med allt.

2007-11-22 @ 13:02:10
URL: http://smuliss.blogg.se
Postat av: therese

men inte får man färga håret när man är gravid? eller är det en skröna?

2007-11-22 @ 13:55:15
Postat av: Anonym

lycka till med allt:)

2007-11-22 @ 18:41:32
URL: http://femtonochgravid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0