MVC



I morse var jag på MVC, vanlig kontroll och allting var bra. Min barnmorska visade hur bebisen tar sig igenom bäckenet och det tyckte jag såg lite ont ut. Fast dockan hon visade med var jätteliten så den slank bara ut, tänk om det kunde vara så enkelt i verkligheten också.
Jag fick också två informationsblad. Ett om att föda på USÖ och ett om att föda i Örebro. Den 27/11 ska vi till Karlskoga och titta. Sedan får vi se vad vi väljer.

Var det i går eller i förrgår som första snön kom? Jag tänkte att jag skulle skriva det här på bloggen direkt, så att killen eller tjejen i magen kan jämföra när han/hon läser och se hur tidigt/sent första snön kommer då. I allafall så har det mesta smält bort nu. Vi hade kvar lite på bilen när jag kom hem från skolan i dag. Trots allt låg den ju kvar ganska länge. Jag önskar en vit jul i år och ingen grå, regnig, slaskig och tråkig vinter. Det är så fint att vara ute när det är vitt överallt. När det är sånt här gråttslask väder har jag ingen lust att gå ut alls.

I dag har jag varit en riktig gottegris och ätit en massa godis och kakor.
Just nu sitter jag och drömmer om chokladbollar :) Vill att Andreas ska komma ner, han kanske vill baka med mig om jag har tur. Annars blir det nog en tripp till konsum i dag.

Våran digitalkamera har gått sönder, så ni vet om ni tycker att det är lite snålt med bilder. Vi ska lämna in den på lagning annars köper jag och Andreas en ny. Jag vägrar missa kort på min nyfödda bebis ^

Kommentarer
Postat av: Pillan

jag håller med dig, en vit vinter eller iaf jul ska det vara!

2007-11-08 @ 19:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0