Lördagmorgon


Godmorgon,
Kul att det var så många som svarade på om tiden gått fort. Det är alltid roligt med bra respons.. : )
Det är inte så ofta jag skriver så personligt som i förra inlägget. Jag brukar tänka att jag inte ska skriva för mycket om Andreas eller om vårat förhållande. Det här är ju min blogg och den ska ju handla om mig, Andreas har ju inte valt att berätta om sitt liv på ett sådant sätt som jag gör. Men i bland är jag spontan och bara skriver vad jag känner, jag vill inte att ni ska tycka synd om mig, för det är inte synd om mig. Just nu mår jag väldigt dåligt, känner mig ensam, orolig.. ja, det känns jobbigt. Men jag ska försöka vara stark, om inte annat för barnets skull. Han/hon kan ju komma närsomhelst och det känns förjäkligt att jag inte ska kunna må bra och glädjas åt barnet fullt ut, bara fär att Andreas strular.

I kväll ska jag försöka hitta på något kul och pigga upp mig lite!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas allt löser sig mellan er!
Fina bilder =)

2007-11-10 @ 10:19:03
Postat av: C

när barnet kommmer kommer du bli helt fast i det och vara så lycklig som möjligt! Det är inget du ska oroa dig för. hormoner jasmine =)

2007-11-10 @ 10:52:47
URL: http://mangessyrra.blogg.se
Postat av: viola

Ush va jobbigt att må sådär. Och vad oroligt det måste kännas att inte ha stöd från papppan, det hade aldrig jag klarat. Men jag tror att du kommer klara dig bra så länge du tror på dig själv:)

2007-11-10 @ 11:49:57
URL: http://violiejolie.blogg.se
Postat av: nathalie

det kommer lösa sig! :)

2007-11-10 @ 12:08:09
Postat av: Sara

Hoppas det löser sig för er=) det är säker mkt nu inför förlossnignen som påverkar er båda två:) Annars en super bra blogg=)

2007-11-10 @ 16:09:07
URL: http://hallonshake.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag vill bara säga att du verkar vara en jättestark tjej! Jag beundrar verkligen dig! Jag läser din blogg typ varje dag och jag tycker den är jättebra! Alla kan må dåligt ibland, men bara så att du vet så finns det säkert fler som jag som tycker att du är stark och modig. Sluta aldrig tro på dig själv! Du kommer bli en perfekt mamma! =) Det vet jag ;P

2007-11-10 @ 16:36:54
URL: http://johannajohnson.blogg.se
Postat av: fanny

bra att du piggar upp dig själv :) jag kan lova dig att andreas kommer att lugna sig, han har antagligen hundra känslor som snurrar i honom just nu och killar söker sig inte till folk
när sådant händer, de söker sig bort istället. jag tror att han är riktigt rädd, och jag förstår honom! en mamma har mycket starkare känslor för ett barn när det ligger i magen än pappan har (menar självklart inte att pappan är helt känslokall). men så fort eran lilla bebis föds kommer andreas finnas där för dig, och då är det inte en skyldighet - han kommer göra det för att du har fött hans barn, du är hans flickvän och ni är en familj. lycka till!

2007-11-10 @ 16:43:05
URL: http://fannytheorell.blogg.se
Postat av: Jennifer

Hoppas det ordnar sig mellan er! :)

2007-11-10 @ 17:58:17
URL: http://ljuvligtunderbart.blogg.se
Postat av: Rebecca

jag undrar bara vart ni bor? i stockholmsområdet?

2007-11-10 @ 21:57:11
URL: http://rebeccasliv.blogg.se
Postat av: Evelina

De är tillåtet att må dåligt.
Man behöver inte alltd vara stark!!!
Jag tycker att du är beundransvärd.

2007-11-11 @ 03:44:11
Postat av: Janni

Upp med hakan gumman :)
Det ordnar sig ska du se..
Han har nog svårt att fatta att det snart kommer finnas något så underbart och som är bara erat.. Just nu är det ju bara en stor mage liksom.. men så fort lilla snutten kommer ut tror jag att han skärper till sig och finns vid din sida som aldrig förr. Han verkar förvirrad, och det är han nog inte den första blivande pappan som är.
Jag tror att allt blir bra jag.
Kom ihåg att hoppet är det sista som överger en. Så säger alltid min mamma :)

2007-11-12 @ 22:26:14
URL: http://www.innaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0