Josefine och Jasmine=bäst



Sedan förra inlägget jag skrev har jag hunnit städa, promenera hem till Josefine, vara där hela dagen, promenera ner till kören, gå hem hit, ringa Andreas.. och nu skriva ytterligare ett inlägg!
Andreas skulle komma hit i kväll. Vi ska beställa hämtmat och bara mysa, det är ju Idol i kväll, det får man inte glömma (fast mina favvisar har ju åkt ut så det är inte lika bra längre)

I morgon ska jag och ta luciakandidat kort till NA, sedan drar dom lott om vem som blir lucia. Det jobbiga är att vi ska lussa på ca. 50 ställen och det är mellan den 13-15 december. Förhoppningsvis har jag fått då, men det är väl för mycket att hoppas på.
Jag och Josefine ska träffas i morgon också och öva på sången. Jag går nog hem till henne efter fotot och på eftermiddagen ska jag hem till Andreas för hans syster Joanna (bor och jobbar i sydkorea nu) kommer hem med sin pojkvän Dennis som kommer från Amsterdam. Jajmen, spridda över världen. Joanna bodde i Tyskland innan, det har jag kanske skrivit i något tidigare inlägg. Det är så sällan man träffar henne så nu när hon väl är hemma är der bara att passa på. Vi kommer att få visa henne våran bebis i webcameran sen, när hon/han är nyfödd för det dröjer nog ett par månader innan hon kommer hem nästa gång.

Fullt upp, tiden bara springer i väg. På söndag är jag i v.35 utav 40

Kommentarer
Postat av: Julia

Åh lycka till, hoppas du blir! :) Min mamma var Noras Lucia när hon var ung! :D

2007-11-16 @ 23:50:46
URL: http://juliapetti.blogg.se
Postat av: therese

hoppas du inte går över tiden som jag gjorde med två veckor.. de är riktigt segt och frusterande :D

2007-11-17 @ 11:06:02
URL: http://metrobloggen.se/leonasmamma
Postat av: nanthin

snart e ju bebisen här :D

2007-11-17 @ 13:59:49
URL: http://nanthing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0