Jäkla skit,



Dataprovet gick inget vidare.. :/ Inte för att jag inte kunde utan för att vi hade för lite tid på oss. Jag och många andra hann bara göra lite mer än hälften. Synd det eftersom provet i övrigt kändes ganska ´enkelt´. Som tur är har jag möjlighet att hoppa av kursen och göra om den nästa år, när jag börjar om på sam. 
Jag vill inte ha något G betyg men jag antar att det ´bara´ blir G i datakunskap nu när jag inte hann göra klart provet. Jaja, det är ingenting att göra åt..

Evelina, Andreas syster, som har Ruben & Hilda fick en liten flicka till i dag som ska heta Astrid. Allt hade gått bra och allt är bra. Nu är det bara jag kvar :) Längtar jättemycket nu när det är så många andra runtomkring som får barn, då vill jag bara ha min egen bebis på en gång.

Nu ska jag storstäda på rummet. Väldigt, väldigt tråkigt och jobbigt, men jag tänkte försöka snabba mig så jag hinner klart på någon timme. Sedan ska jag slappa och mysa. Har blivit väldigt trött den sista tiden och känner därför att jag behöver all vila jag kan få!

Just det ja, en sak till. Josefine, Simon och Jimena var med i Nerikes Allehanda hey baby i dag! Så ni som har tillgång till den tidningen kan ju alltid ta er en titt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0