Föda i Karlskoga? Ja tack!



Karlskoga BB+förlossning var superbra. Det är helt klart där jag vill föda. Problemet är bara att Andreas går i skolan i Örebro, så går det supersnabbt, som för Josefine, blir det nog Örebro i allafall.
Jättebra barnmorska var det som visade oss och de andra två paren runt. Det känns verkligen skönt att intrycket av Karlskogs lasarett var så bra. Nu känner jag mig ännu lugnare än jag gjorde innan! Barnmorskan tipsade oss att träna avslappning hemma till tex. någon bra skiva. Jag tänker bränna en skiva med mina favoritlåtar som jag kan ta med mig. Hon sade också att det är bra att tänka sig förlossningen och smärtan innan, så att man känner sig lite förberedd. Nästa vecka ska jag tvätta bebiskläderna och packa väskan. Vissa saker får man ju lägga i när det är dags på riktigt, men det är skönt att ha det mesta klart i allafall.

I kväll ska jag och Andreas sätta upp det som är kvar på rummet. I morgon ska jag klippa+slinga håret. Det var någon läsare som frågade om det var farligt, men i mina böcker står det att det inte ska vara någon fara. Min barnmorska har också sagt det. Däremot varnas det för att resultatet inte alltid blir detsamma när man är gravid eftersom att man har annorlunda hormonen. Men så har det inte varit för mig, jag har fått samma resultat.

.. har inte bestämt mig för vad jag ska göra med håret, men jag lägger in en bild så ni får se sen.

/ Jasmine

Kommentarer
Postat av: Louise

Har ni tänkt på några namn än? :)

2007-11-27 @ 19:23:07
Postat av: Fridah

wow, grattis, verkligen, wow.. hoppas allt går väl under förlossningen :)

2007-11-27 @ 19:25:52
URL: http://FridahCharlotta.blogg.se
Postat av: Anonym

hur snabbt gick det för josefin att förlösa?

2007-11-27 @ 19:45:16
Postat av: Jessica

Jasså bättre i lilla Karlskoga? Där ser man :)

2007-11-27 @ 20:01:22
URL: http://missdeardiary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0