Kallelse till ultraljud



Nu har det äntligen kommit! Fredagen den 27/7 ska jag och Andreas på Ultraljud. Då är jag i v20, så halva graviditeten har gått. Tänk, då är det bara 20 veckor kvar. Haha, 20 veckor kanske låter mycket men när man har gått 20 redan, och de har gått jättefort, känns det som att resten av tiden också kommer att gå fort. Andreas mamma säger att sista veckorna går i snigelfart, och de gör de säkert, för då längtar man så mycket efter bebisen och efter att bli av med jättemagen.

Fick avslutningskatalogen också, det var kul. Maria, en kompis som jag hade när jag gick på dagis i Lindesberg var med i den. Det var superkul att se henne, har inte pratat eller träffat henne på hur länge som helst. Kände igen folk från Frövi också, några gamla klasskompisar från Rockhammar gick där. Så jag fick se dem också. Kanon :)

Igår kväll kollade jag och älsklingen på ett jätteknasig film, Pans äventy. Efter att filmen var slut hade vi inte fattat vem Pan var, så den fick bara enochenhalv geting av oss. ^ 
Idag ska jag jobba igen, slutar klockan 19, då ska våran familj grilla och äta gott. I morgon och på måndag är det jobb igen, så jag ska försöka vila lite också. Är himlans trött hela tiden.

Bebisen där inne, jag längtar efter dig. När du kommer ut hit, ska jag göra allt för att ditt liv ska bli det bästa. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0