Snart bär det iväg till Stockholm


Hej.
Denna morgon har jag varit på MVC. Vanlig kontroll, allt var som vanligt bra! Jag och min barnmorska gick igenom förlossningen också och mina önskemål inför den. Jag har ju inte direkt några önskemål förutom att vi vill stanna tillsammans på BB och bo på familjerum. Jag har ju mått jättebra under graviditeten också, så vi kunde ju inte skriva så mycket om den.

Nu ska jag packa min väska till Stockholm. Kl 2 går bussen från Örebro, Fredrik ska skjutsa mig. Det ska bli så kul så! Jag tar med mig min journal utifall att det skulle bli en bebis i Stockholm. Ingen blogg för mig förrän på lördag kväll alltså.

I går kväll var jag och Andreas hos Josefine och Simon och spelade geni+kort och åt godis och chips. Jimena satt på golvet i sin babysitter och kollade på. Hon är så himlans underbar, snäll och lugn. (Inte så att hon aldrig skriker) men oftast märker man inte av henne, bara hon får sitta med och kolla läget är hon nöjd.

v.37+4 i dag, på söndag är det den andra advent och bara två veckor kvar till beräknad förlossning.

My, jag saknar dig..
Träffas snart igen?


image234

Kommentarer
Postat av: zanna

Vet du könet ännu?
Bästa pojknamnet ever: Melvin

2007-12-06 @ 09:58:58
URL: http://enoksson.blogg.se
Postat av: ulrika

Tacktack, han är så fin, det går inte att sluta kolla på bilderna och videoklippen vi fick! :) Hoppas du får det kul och bra i sthlm, ta hand om er :)

2007-12-06 @ 12:54:10
URL: http://ulrikajaakola.blogg.se
Postat av: Mikaela

Då dröjer de inte länge nu förrens bebben e ute.. =) mysigt.. lycka till med allt.. =) förresten, min lilla dotter heter oxå jasmine.. ;D

2007-12-06 @ 19:58:37
URL: http://metrobloggen.se/flickaela
Postat av: My

Alla säger att vi unga mammor ofta går över tiden. Men jag fick minsann 9 dagar innan BF. Det är typ som om du skulle få om 1 vecka liksom hehe:)!

2007-12-07 @ 19:28:55
Postat av: Sofie :)

Sitter och tittar på idol här och tänker att det är väldigt häftigt att du sitter på ngn av platserna i vimlet av folk i globen. Om man tänker at man står på scenen, sitter du åt höger, vänster eller i mitten? Du läser ju detta när du redan varit där, så jag hoppas att det var väldigt kul för dig :)

2007-12-07 @ 20:06:46
Postat av: Cassie

va kul att bebisen kommer snart :)

2007-12-07 @ 20:30:25
URL: http://cassie92.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0