Luciadagen



Hej,
lite bloggande de senaste dagarna pga. allting som varit med luciaträningar, fotograferingar och i dag framträdanden. Jag gick upp klockan halv sex i morse och kom hem för en halvtimme sedan! Vi sjöng på sammanlagt 20 ställen och sedan den stora luciakonserten i kyrkan med kyrkokören, ungdomskören och barnkören. :)
Jag tycker att allt gått suveränbra. Har inte haft ont någonstans och orkat igenom hela dagen utan problem. Det enda som skar sig lite på slutet var rösten, men det är ju inte så konstigt efter så många framträdanden. I morgon har vi fyra stycken också, sedan är det över. I dag fick vi åka häst och vagn runt torget och sjunga. Jag har bilder som jag lägger in någon dag snart. Vi får en cdskiva med bilder från dagen också, dem sätter jag in så fort jag får dem. I dag är jag i v38+4, på söndag är det bara en vecka kvar till den 23 decemeber, vårat beräknade förlossningsdatum. Allting känns så spännande och mysigt.. Egentligen är det inte så att jag är trött på att vara gravid, jag mår så pass bra att jag skulle stå ut i ett par veckor till men jag längtar så mycket efter bebisen nu, så jag står snart inte ut med att vara ifrån honom/henne något mer.

Ja, i morgonbitti ska jag till barnmorskan för nästsista gången. Jag har fortfarande inte packat förlossningsväskan. Det har inte funnits någon tid till det! Men i kväll ska jag göra det. 

Josefine och Jimena är mina bästa tjejer .. <3

Kommentarer
Postat av: Flisan

åh vad vi längtar!
nu är det inte långt kvar :)

2007-12-13 @ 22:03:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0