v19+6


Hej Igen, nu är bloggen tillbaka som vanligt

På måndag har halva tiden gått, sjuuukt skönt. Då är det ca 20 veckor kvar. Hoppas att den fortsatta tiden går lika fort som det gått hittills. Josefine har bara en och en halv månad kvar. Gud, det ska bli så spännande!

I onsdags åkte jag, Thomas (Andreas pappa), Andreas och Casper (Andreas syskonbarn till Dalarna. Träffade Hilda och Ruben (fler syskonbarn) + massa släkt på Andreas sida. Spelade mariokart och drack te + sov i Joannas stuga.
Torsdag: Pg, Battis, Johan, Tore och Magnus kommer. Vi åker på drive in movíe, Simpson (den nya filmen) Både trångt och kallt men gratis. Jag, Johan och Andreas hittade specialväg. Gick in till stan och någon Linda visade oss till Sibylla. Johans kommentar var ´jag skulle inte ta i henne med tång´, och jag hållrer med. Hon var jobbig!
Fredag: Kubb, Grillning och filminig av en full men rolig Battis + Rättvik förstås. På natten var det dock inte lika kul, jag hade haft ont i magen ett bra tag men så plötsligt fick jag jätteont. Kändes som sammandragningar, blev rädd och orolig. Magnus ringde Aina (Andreas mamma) så hon kom upp. Jag lade mig i soffan med värmekudde. Det gick långsamt över fast jag var spänd efteråt. Vi ringde inte eftersom bebisen sparkade och det gick ju bra. Men jag känner mig spänd idag också. Har lovat Andreas att ringa och fråga om jag får sådär ont igen. Hoppas inte!

Nu är vi hemma i Nora igen, mamma och Fredrik kommer snart och hämtar oss hemma hos Andreas. Vill sova hemma nu, det känns som evigheter sedan.

Har nya bilder, dom kommer kanske imorgon när jag är hemma och har tid. ^

Kommentarer
Postat av: Inte Battis iaf

haha, jag va aldrig full, NI SOM LÄSER HÄR HÄR OM BATTIS, TRO INTE PÅ DET, JAG ÄR ALDRIG FULL! JAG ÄR NYKTERIST,
haha, men det va kul när dom filma mig :P,
tack för trevliga dagar i stugan med er mongon ;)

2007-08-05 @ 14:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0