Mest för Sofia,




Sofia: Här kommer några stycken från mina gamla dagböcker, det är roligt att läsa nu.. Har censurerat vissa bitar med prat om du vet v i l k a .. haha xD till alla andra (DET VAR LÄNGESEDAN)

29/10 - 04
lalalala..
I kväll ska det bli shit kuligt!!!!!!!!!!!!!!! Ska på disco med Sofia, jävlar vad vi ska dansa, ska släppa tankarna på allt annat. Okej, Dagbok nu skriver jag Hejdå. SOFIA, - en för alla, alla för en !

14/11 - 04
Sofia!! Underbara Soffy, jag kan inte leva utan dig. du är en del utav mig! utan dig skulle hela jag förändras, bli en annan person. Vi är bra för varandra. Den 14/11 bestämde vi att vi skulle vara vänner FÖRALLTID och bli ihop med (sofia vet vilka). Vi ska uppfylla alla drömmar!

3/12 - 04
Förlåt mig Sofia, förlåter du mig? Jag älskar dig - jävligt mkt.

14/12 - 04
Till Jasmine. Du vet att jag finns här, på morgon, på kvällen, natt & dag. Du är allt jag glittrar för. Du får mig att känna mig betydelsefull. Alla dagar och timmar med dig får mig att orka! Ingen kan ta din plats i mitt hjärta, du sitter där du ska - nu och föralltid. Allting jag gjort med dig är så bra. Om jag träffar dig när jag är sjuk får du mig att känna mig frisk. Så mycket som du älskar (PIIIIIP) älskar jag dig, det ska du veta. - var ligger Lindex? Jadu, gumman :p sån är du, föralltid. Pullan =D Jag skiter i vad andra tycker om oss, jag bryr mig bara om digdigdig när det väl gäller älskling! Alla sekunder med dig är miljoner diamanter. Det sista och högsta på denna jord jag vill säga till dig är, det jag tror du redan vet att jag ska säga. jag ÄLSKAR dig /sofia vernersson

Någon gång efter Jul: JULKLAPPAR TILL DESSA.. Det var julen 04 som vi gav varandra underkläder Sofia. Och ljuslyktor fick du. Minns du vilka? Minns du dom porriga nattlinnena? Och minns du att Josef, Sonny, Petter och Johan eller Robert var med oss en stund den dagen? Och kollade på underkläderna.. Dom visste att vi köpt samma saker till varandra. Jag har fortfarande mitt kvar..

21/12 - 04
Denna älskade Sofia Vernersson, du är den allra finaste ^ Kommer vad som än händer att finnas här, tillsammans med dig! Alltid hålla din vänstra hand i min högra, älskar dig baby-

29/12 - 04
Jasmine, även om du någonsin, någongång kommer att glömma mig! Då är det så, men jag lever inte utan dej. Så äre. Även om jag inte alltid kommer att vara överst på din lista/ditt liv så kommer du alltid att vara den flickan som jag haft roligast med. /Sofia

2005
SUPERSTARS!!!  Såna som Hulda & Fislisa, dom bästa i världen. We are the superstars! Tillsammans skulle vi kunna kriga mot världen, för vi klarar allt, ALLT om vi bara är tillsammans. Själ+hjärta blir någonting fantastiskt, och vi är helt fantastiska. Du vet väl att alla avundas oss? WAAAAH, (nästan alla) - ASG


Hittade ett brev som jag skrivit till dig också, Sofia. Du ska få det utav mig! + en massa kort från engångskamerorna som vi alltid hade med oss. Du vet? att allt som står om att jag ALLTID finns här för dig - det stämmer fortfarande. Föralltid!

Kommentarer
Postat av: Evylyn

åh jävlar vilka gamla bilder! :) Vad kul att se! :)

2007-08-12 @ 13:33:11
URL: http://evylynpettersson.blogg.se
Postat av: sofia

hahaha, vilka snyggingar vi var! Absolut, jag använder till och med mitt nattlinne, det är skit skönt! :) ditt var rosa va? och mitt svart och nån sorts blå.. Ja, men vi ses kanske imorgon. Hoppas det är bättre med "du vet vad". Kommer du inte imorgon ska jag försöka ringa och höra :) Kram på dig!

2007-08-12 @ 20:20:12
URL: http://sofiavernersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0