Mat+bakdag


Hej,
I dag har jag stått i köket i princip hela dagen. Och svettats. Inte för att solen skiner, men luften blir så kvav när det är regn och åska på gång. I morse gick jag och handlade vad som fattades till maten och så köpte jag nötter. Vissa var chokladdoppade men det kändes nyttigare än godis. Jag är ju i vanliga fall en godisråtta. Hur jag är nu? Åh, obeskrivlig godisråtta. (haha, det hjälper mig knappast att Andreas är dubbel-obeskrivlig-godis-råtta)

.. vid lunch ungefär började jag med middagen (var hungrig och tänkte kombinera lunch och middag till mitt på dan)  ungsstekt fisk med äggsås och potatis. Nåväl, gott var det. Men ack, vad fisken tog tid.
.. vid middag (mätt, mätt, mätt) och börjar med vaniljbullar. GOTT! Kände nog att någonting saknades, nötterna var väl för nyttiga för mig. Hur som helst, nu är dom klara. Alldeles jätte goda. Jag känner mig duktig!

Så, nu sitter jag här. Var nyss och handlade frukt i massor och pistagenötter. Jag äter, äter och äter. I bland får jag lite ångest med Josefine säger att jag ska unna mig det när jag för än gångs skull är gravid. Och det gör jag!

i kväll kommer Andreas hit. I morgon är jag ledig, sedan jobbar jag fre-mån.


Många frågar hur jag mår nu under graviditeten och jag svarar alltid att jag mår UTMÄRKT. För det gör jag. Men jag är rädd för vissa saker, här är en lista över mina värsta nojor.

- Hemorrojder (för er som inte vet vad det är, ni VILL INTE VETA)
- att spricka mycket under förlossningen (är nog ganska vanligt)
- att bebisen ska dö (har gått över sedan ultraljudet)

Oj, långt inlägg idag.. jag slutar nu. Godkväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0