Magnus födelsedag!


HALLOJ,
Idag har jag och Andreas varit ute i skogen och plockat massa svamp. Trattkantareller och vanliga, gula kantareller. 90 % av svampen plockades utav mig. Älsklingen är färgblind och i kombination med det hittade han inte några superställen som jag. Var ute i ca. 3 timmar. Jätteskönt! vädret var skapligt, inget regn. Det tråkiga var att rensningen tog nästan 2 timmar.. Men jag älskar svamp, så det är det värt.

Sen, firandet av Magnus som fyller 16 idag. Jättegod mat som Joanna lagade och glass till efterrätt. Magnus och Andreas kompisar kom hit och fikade också. Sedan fick han sin present av mig, Andreas, Viktor och Rasmus. En väg med pilar ut i skogen, som ledde till 10 liter mjölk och en grillad kyckling. (He loves it...)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. I morgon ska jag vara ´barnvakt´ åt Amelia och shoppa lite grejer till skolan börjar. Måste ha massa block och grejer!

Bebisen är lugn och stilla därinne i magen. Kanske påverkas hon/han av min medicin? Jag blir tröttare och slöare, kanske gäller det lillen i magen också.. har bara känt några få sparkar senaste dagarna. Ibland kommer det någon superspark, men sen är det tvärlungt igen. Andreas får aldrig chansen att känna. När han är nära mig så kommer det inga sparkar. Konstigt.. undrar om det är slumpen eller om det finns någon förklaring till varför det är så.

En bild på mig från Teneriffa (är faktiskt en utav dom som jag tycker om) och det är först när jag ser mig själv på bild från innan jag blev gravid som jag förstår hur smal jag var då.. magen var alldeles platt, haha.


Kommentarer
Postat av: Evylyn

Hej! Jag hörde att du ska gå på rudbeck! vad kul! Då kommer vi att ses i korridorerna :) Härligt med Magnus present, lite sådär.. Annorlunda! :D haha :) föresten, vad kul att ni ska få en liten bebis :) Hoppas allt går bra och så :)

2007-08-18 @ 19:38:14
URL: http://evylynpettersson.blogg.se
Postat av: Kenza

Bara så du vet så lägger jag till dig under "länkar" på min blogg. Så bli inte förvånad om statistiken stiger :P

2007-08-19 @ 12:10:45
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: Michelle

Nu blir jag nyfiken då jag läser Evelyns kommentar. Går du på Rudbeck alltså? Där gick jag också en gång i tiden ;P

2007-08-19 @ 19:02:28
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: paula

du är väldigt vacker på den bilden

2007-08-27 @ 14:03:31
URL: http://LAACY.blogg.se
Postat av: Nina

Vad söt du är! Lycka till med bebisen :)

2007-09-22 @ 02:52:37
URL: http://fashionina.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0