Bebissaker,

v20 idag, halva tiden har gått.





Hej, nu kommer lite bilder på bebiskläder som vi köpt. Förutom det på bilderna har vi köpt pyttesmå strumpor och några fler ´basplagg´. Har fått en jättefin kaninspeldosa som spelar när man drar den i svansen. Och så har jag två lapptäcken. Stina har sytt ett blått med dinosaurier på och jag ett rött/rosa/blommigt. Ska beställa ett startkit från Ellos och ett från (kommer ej ihåg namnet). Då får man med det mest nödvändiga i beige/vitt/gult med olika figurer på. Det är ju svårt att köpa saker när man inte vet om det blir en flicka eller pojke.

Vi har också valt ut ett svart skötbord på hjul. Det är praktiskt, då det är lätt att flytta. Vagn har vi inte bestämt oss för än med det finns många fina och billiga vagnar på babyproffsen. Igår hittade jag en brun/beige som var superfin + en svart som också var bra. Det negativa med den brun/beiga var att den vägde 22 kg, den svarta vägde 16 kg. Man kunde göra om vagnarna till sittvagnar också, vilket är bra. Lägger in bild när vi bestämt oss.
En svart spjälsäng som matchar skötbordet ska vi också ha. Svart kanske låter tråkigt och att det inte passar till en liten bebis. Men dom är jättefina, inte helt svarta, mer brunsvarta. I spjälsängen ska vi ha ett fint beigt lakan med vita hjärtan på. Till bebiskorgen som vi ska ha först ska vi sy sängkappa+sänghimmel. Det kommer bli superfint & passa till våran stil. Vi har ju nästan bara svarta möbler.  Är övertygad om att det kommer bli hur mysigt som helst ^


I kväll ska vi in på Bio. Andreas får bestämma film! Ska äta någonstans också och förhoppningsvis hinna kolla lite affärer. Jag ÄLSKAR att kolla på bebiskläder, Andreas tycker mindre om det. Så vi får se.. 
jag älskar dig Andreas och jag är så otroligt glad att det är just du som är pappa till mitt första barn. Du är allt..

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag hoppas lapptäcket kommer till användning :D
Jag är hemma nu, så det är bara du hör av dig någon dag om du känner för det :) Möjligtvis att det hinner bli tältning innan skolan börjar!

2007-08-11 @ 21:06:17
URL: http://stinasoderlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0