What to do?

I dag har jag varit skolan. Skönt att vara igång igen efter lovet, jag saknar alla människor och den sociala biten så fort jag inte är där. Har haft engelska, samhällskunskap och psykologi. Har även träffat lyckopillret Patrik som man blir så lycklig av. Jag och Josefine har så roligt på våra psykologilektioner, med våra livliga diskussioner. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har vi ofta olika åsikter i frågor, även om grundprincipen är densamma. Tycker det är lika kul att diskutera varje gång. Josefine är nämligen som en spännande bok, där varje "sida" har någonting nytt, intressant och lärorikt att dela med sig av. Varje dag får jag se en ny sida eller lära mig någonting nytt..

I morse var vagnen trasig utav någon konstig andledning. Vi har en Emmaljunga Herqules raptor 6 spin, och när vi skulle köra iväg funkade inte de stora hjulen bak (närmast mig) och bromsen kunde vi inte sätta på "körläge", den bara åkte ner. Vad göra? Som tur är fick vi låna grannens vagn en sväng. Det är bra mycket osmidigare utan. Irreterande som fan! Vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att laga den heller, måste väl ta den in till babybproffsen? Åh... !!!

Kom precis hem och har hunnit laga falukorv och makaroner. Så nu blir det mat.. sedan aktivering och lek med ett snorigt och trött barn. I kväll kommer Josefine hit och pluggar med mig och godispåsen, vi är en underbar trio!

Uppdaterar senare..



Kommentarer
Postat av: Anonym

jag har en nästintill ny babytravel singel jogger till salu om du e intresserad. den är röd och med helt ny klädsel.

2009-02-24 @ 17:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0