Världens bästa mamma




Jag har världens bästa mamma.

Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag inte har någon kontakt med min biologiska pappa. Under perioder i mitt liv har jag saknat och undrat, men jag har träffat honom och fått skapa min egen bild av honom, det hjälpte mig sedan att bearbeta "förlusten" av honom. Bilden jag hade innan var den typiska "superpappan" men jag fick se honom i det sanna ljuset vilket ledde till att jag aldrig glorifierade honom. Jag tänker sällan på pappa och jag saknar honom inte. Dels för att jag är så van vid att jag och mamma är ett starkt team, men också för att jag inte hunnit lära känna honom. Jag ser också vuxet på vår bristande relation. Han vill inte vara min pappa och även om han skulle vilja, kan han inte vara det på ett okej sätt. Jag accepterar och försöker att leva vidare utan att fundera över honom och hans familj. Jag önskar honom bara att han ska må bra! Vara frisk! Älskad! Jag har bearbetat det och har inte jobbigt med saknaden till honom.

Som tur var hamnade jag i en familj med en underbar mamma. Mamma är min bästa vän, som vet allting om mig. Vi skrattar samtigt, åt samma saker, tar orden ut munnen på varandra och kan fylla i meningar åt varandra. Vi har ett nära samspel och jag älskar henne utav hela mitt hjärta. Jag har inte mått dåligt utav att en förälder borta, jag tror snarare att det gjort mig starkare och mer självständig. Detta inlägg är en hyllning till min mamma! HYLLA DIN :-)


Kommentarer
Postat av: Tilda

Men hon är din biologiska mamma eller?

kram kram Tilda

2009-02-25 @ 23:55:47
Postat av: mamma Linda

kan man få en lyckligare start på dagen... kollar jasmines & jolines blogg... ser att hon hyllat mig:) så jag bollar tillbaka... Vill hylla världens vackraste, bästa dotter med ett stort varmt hjärta! så stolt över dig & joline!!! Du vet att jag ville att du skulle få en bra relation till din pappa... det blir int alltid som man vill.. Älskar dig & joline mest i hela världen.Känner mig stolt & glad över att du är självständig & stark & står upp för dig själv & dina åsikter men även lyssnar & lär från andra, & inte dömer ut någon!!! Go jasmine!!! kram mamma

2009-02-26 @ 07:21:48
Postat av: Johanna

Min mamma är död sen 14 år tillbaka, så jag hyllar min pappa istället! Han är verkligen världens bästa pappa. Han är inte en sån där sträng typ som ger en utegångsförbud eller sånt. Han är jättesnäll och rolig, jag skulle inte kunna be om en snällare pappa. Om jag behöver pengar till något så ger han mig det (jag har inte studiebidrag eftersom jag är 15), alltså inte på ett bortskämt sett, utan på ett bra sätt. haha. Och jag gillar inte att erkänna det, men the man's always right! Jag har tidigare gnällt och gnällt om hur jag vill ha en hamster. Nej, sa han. Och så här några månader senare så är jag så jävla glad att han var fast på det där nej:et. Jag vill verkligen inte ha en hamster längre, haha! Och när min bästis ljög (en STOR lögn) för mig för ett par år sedan så sa han åt mig att ta avstånd från henne, men jag lyssnade inte eftersom att hon typ var min bästa och enda vän. men nu så önskar jag verkligen att jag hade lyssnat. Jag är fortfarande bästis med henne, men jag har vekrligen tröttnat på henne eller vad man ska säga. lite svårt att förklara, men ja. haha, det blev lite långt här. summan av kardemumman: Jag älskar dig pappa, jag saknar dig mamma.

2009-02-26 @ 19:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0