Svar till anonym:

Varför skriver du aldrig om Andreas? Varför hjälper han aldrig till med Joline på helgerna osv? Han jobbar väl inte 24/7 liksom? och när du är sjuk osv nån helg och vill ha mer tid så ger du bort henne till din morsa, varför kan inte Andreas ha henne? och tycker det är dumt att du aldrig svarar på sådana här frågor.

Hej Anonym!
I den här bloggen finns det vissa personer som inte vill vara med på bild eller i text och det väljer jag att respektera, därav kan det kanske för er läsare kännas som att det "saknas" personer från Jolines närhet, men de är delaktiga fast jag inte skriver om det här. Jag vill inte skriva om min och Andreas relation eller om saker som Andreas gör, eftersom att bloggen främst ska handla om mitt liv som mamma och Jolines utveckling. Andreas får skaffa en egen blogg om han vill berätta om sig själv. Det betyder inte att han inte är delaktig i Jolines liv eller att han tar hand om henne.

Vissa frågor brukar jag ignorera för jag känner att de blir för privata. Jag har ganska många läsare och känner inte att det är relevant att basonera ut saker som relationsproblem, sex, familjerelationer eller liknande. Om vi ska gå tillbaka till din fråga så tycker jag att den är löjlig då du inte har den blekaste aning om Andreas har Joline på helgerna. På helgerna är vi oftast tillsammans alla tre och hittar på saker tillsammans alternativt att den ena har hand om Joline medan den andra är iväg. Och jag har aldrig lämnat bort Joline till mamma för "att få mer tid" och jag har aldrig lämnat bort henne en helg, så jag vet inte vad du grundat kommentaren på för information? Lämnar jag Joline till någon annan än Andreas är det för att jag ska plugga och det gör jag för vår framtid och de gångerna har inte Andreas möjlighet att ta hand om henne. Hoppas du är nöjd med svaret! / Jasmine



Kommentarer
Postat av: Bea

Bra svar! Det förstår vi väl alla (förutom den anonyme brevskrivaren) att du inte vill skriva om vissa personer och att en del av ditt liv faktiskt inte beskrivs i din blogg!! Stå på dig!

2009-02-05 @ 15:55:54
Postat av: Anonym

alltså jag funderade bara över det, inget illa menat eller mening att vara ett taskigt påhopp, blev bara nyfiken eftersom du aldrig nämner honom osv. Men jag förstår nu osv. jag tänkte bara på det, och tyckte det skulle vara synd om det v ar så som jag trodde för du är en helt otrolig människa tycker jag själv och när man läser din blogg så vill önskar man att man hade kanske hälften av styrkan som just du har, för det har nämligen inte jag alls överhuvudtaget!.



kram på dig!

2009-02-05 @ 18:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0