Ingen nödvändig rubrik :-)



Många undrade var jeansen som jag har på ovanstående bild är köpta. De är från Zara för ca 700 kr.
Linnet har jag lånat av Josefine, så det var jag inte var det är köpt, men det finns nog inte kvar i butik.

Godmorgon!

Det blir alltid så sent på kvällarna. Josefine var här och vi pluggade (jag var inte så effektiv), men hon var duktig. Idag ska Joline vara hos sin gammelmormor en stund, jag ska till skolan och plugga lite på dagen så jag slipper ha så mycket ikväll, har tänkt att lägga mig tidigt och sova alla mina timmar en natt, så jag samlar lite kraft. Joline har min mobil och lyssnar på Andreas hiphopmusik nu, hon dansar och skrattar som en liten galning.

Joline kryper aldrig längre, det gick så fort för henne att lära sig gå. Hon lär sig att säga någonting nytt varje dag och
man märker verkligen hennes vilja att kommunicera. Hon sitter alltid och babblar på sitt eget språk och pekar och söker kontakt. En härlig ålder! Den enormt starka viljan och individualitet han också visat sig. Hon blir så arg om jag tar någonting ifrån henne som hon inte får ha, om hon inte får äta yoghurten själv osv.. skriker och lägger sig  på golvet, tårarna rinner och hon ser helt förtvivlad ut. VIssa dagar gnäller hon hela dagarna, jag funderar på hörntänder eller om det bara hör till den turbulenta ettårsåldern. Hur som helst har de dagarna en förmåga att få mig att känna mig som världens sämsta mamma, att inte kunna göra sitt barn glatt och nöjt. Antar att det snart är dags för "dumma mamma!" så det är lika bra att vänja sig.






Observera hur mycket hår Joline har fått :-)

Kommentarer
Postat av: Haggann

Ja visst är det en underbar ålder!

Hade hand om barnbarnet i helgen, hon är 1½, orden bara exploderar nu, hon kan äta helt själv och kan tala om vad hon vill!

http://blogg.aftonbladet.se/24170/perma/1132552/

Postat av: angelica

Ååååh, hon är ju sååå otroligt söt din lilla prinsessa!

2009-02-25 @ 09:42:27
URL: http://angelicahallin.blogg.se/
Postat av: Familj på tre<3

Jag kan informera om att linnet är köpt på Indiska för ett antal år sedan, så nej, det finns nog inte kvar i butik, men visst är det exotiskt ;D

2009-02-25 @ 11:57:33
URL: http://josiejoos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0