I kväll...




Jag har blivit kär i Bob Marley och älskar choklad men jag är INTE gravid.

Det där med Bob Marley är nästan sant, fast egentligen är det hans musik jag förälskat mig i. Speciellt Iron, Lion, Zion, det kan Josefine intyga. Jag blir alldeles ryckig och pirrig i kroppen när jag hör den låten! Jag och Josefine ser oss själva på en vacker, vit strand någonstans i Sydamerika med varsin leopardmönstrad klänning och stor, exotisk hatt med musik, ananas och vacker utsikt. Vore inte det härligt? Det är i allafall vad jag längtar till varje gång jag tittar ut genom fönstret här i Nora. Kallt, grått, betong, trä, pensionärer.. Ja, det är inte speciellt inspirerande. Jag klarar inte av Sveriges långa, mörka och kalla vintrar. Det är hemskt!

Och vad kan jag säga om choklad? Jo, det är någonting "nytt" för mig. Har aldrig varit något freak utan snarare en slav under de sura godisarnas makt. Numera har jag blivit förälskad i choklad. Vill ha jämt. Mycket. Och som sagt, ljuvligt..

.. men ingen mer "är du gravid nu" för det kan jag med 110 % säkerhet säga att jag inte är.

PUSS & KRAM, HA EN UNDERBAR KVÄLL MINA VÄNNER!


Kommentarer
Postat av: Janpan

Ah choklad är så underbart :) har alltid vart min förkärlek haha

2009-02-19 @ 22:26:44
URL: http://litefresh.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej :) Fin blogg du har! Du är verkligen inspirerande. Tänkte bara säga en sak, tycker att du är skitsnygg :) Men du borde testa måla dina ögonbryn mörka i och med att du har så mörk hårfärg och sminkar ögonen mörkt.. Skulle vara som pricken över i:et :) Kramar!!

2009-02-20 @ 14:36:39
Postat av: Anonym

Åh vad det är skönt att komma in i värmen och få sätta sig framför datan, knappa in "Langtarefterdig" och läsa om er! Jag som vanligtvis datanördar varenda dag har hållt mig undan en knapp vecka och jag har SAKNAT er. Om man nu kan säga så.. Jag gör det iallafall :P :)



Idag när jag var inne i stan och kollade på bebisgrejer (en vän har precis fått en liten en) såg jag en, ja vad ska jag säga? Något som man sätter i barnstolen när barnen är små, som är som en kudde av något slag kan jag tro... hur som helst, har Joline gjort reklam för något sådant? Jag tyckte bebisen där var väldigt lik henne, men har följt bloggen och inte läst om något sådant. Måste ändå fråga känner jag :D



Kram på er härliga två! /Marielle

2009-02-20 @ 16:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0