Det här med att dansa


Jag älskar att dansa. Gick på dans när jag var yngre: showdans och jazz, sedan dansade jag modern dans för några år sedan. Har även gått buggkurs tillsammans med Andreas. Skulle verkligen vilja lära mig att dansa jive och latinodanserna. Dans är frigörande & ger massvis med energi. Funderar starkt på att söka upp jivekurser..

I kväll ska vi titta på Let's dance och jag får åtminstonde njuta av att se andra dansa även om jag själv inte kan. Laila och Morgan är underbara, man ser att de har dans i kroppen. Till Let's dance blir det pizza här hemma, det var ingen utav oss som orkade annat i kväll. Dåligt men sant.



Ha en underbar kväll!!

Kommentarer
Postat av: Undringar

Hej, läser din blogg och ser att du klarat dig suveränt. Och det ger mig hopp och jag blir glad av att läsa din blogg. En av mina bästa vänner (fyller 17 i år) har fått veta att hon är gravid och beslutat sig för att behålla barnet. Barnet är beräknat till mitten av juli. Hur ska jag stötta henne på bästa sätt? Jag kan inte undgå att säga att det jag mest är orolig är hennes studier, ska jag trycka på på denna punkt eller vänta tills det blir mer aktuellt?

2009-02-07 @ 00:01:34
Postat av: Rebecca

Jag dansar latin danserna och rekommenderar det verkligen :)

2009-02-07 @ 18:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0