Magsjuk liten älskling



I dag har Joline varit lite småkinkig och trött. Dessutom har hon ätit dåligt och det är mycket ovanligt, hon är ett riktigt matvrak i vanliga fall och det finns i princip ingenting hon inte stoppar i munnen. När vi kom hem från Ludvika lade vi henne i sängen och hon somnade direkt. A åkte i väg för att meka med bilen och precis när jag slog upp boken för att börja plugga knackade det på dörren. Det var Nicole som kikade förbi. Några minuter senare vaknade Joline och var ledsen. Jag gick in och gav henne nappen och sedan ut ur rummet igen, sedan blev hon ledsen igen och då tog jag upp henne. Hon började hosta och få kräkreflexer, vi hann ut till hallen och sedan kräktes hon ner hela mig, sig själv, en bit in i vårt sovrum och hallmattan. Hon grät jättemycket efteråt. Tårarna rann och hon hulkade, det gör ont i hjärtat när hon låter så.

Som tur är var Nicole här och kunde hålla i Joline medan jag bytte kläder och städade upp. Min snälla mormor kom förbi och hämtade mattan och skulle tvätta den, för vi har ingen tvätttid på länge. Och då kände hon på Joline som var varm och tyckte att jag skulle ge henne alvedon. Tog tempen och hon hade riktigt mycket feber, 39,5. Hon fick en alvedon och sedan fick hon gå och sussa igen. Har varit inne och stoppat om henne och känt på pannan, nu är hon "normal" varm igen. Vi får se hur natten blir och om hon vill äta lite välling. Vätska är ju huvudsaker. Hoppas att jag och A slipper undan magsjukan i allafall. Nu vill jag bara ta hand om lilla hjärtat och önskar att hon slipper spy något mer och blir frisk snabbt.

Ska diska nu och plocka undan snabbt. Sedan blir det bingen för mig.

Kommentarer
Postat av: elin

Usch, krya på henne :/

2008-09-23 @ 06:36:21
URL: http://ellijonsson.blogg.se/
Postat av: Cissi

Oj då. Hoppas hon känner sig bättre idag!

2008-09-23 @ 06:42:51
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Freija har smittat mig med någon magsjuka också. Först hade hon de Fredag, lördag, sen fick jag det lördagnatt, måndagen var jag bra igen men inatt så slog de till igen ; ( Suck hatar att vara sjuk, men Freija klarade sig från längre sjukdom och det var ju tur.

2008-09-23 @ 09:47:51
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Krya på dig lilla Joline.

2008-09-23 @ 09:48:22
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0