Bilbarnsstol



I dag ska jag på två lektioner efter lunch. Sedan ska jag & Andreas åka in till Örebro och köpa en ny bilbarnsstol till Joline. Vi ska även passa på att handla lite, det är tomt i kylskåpet. Ska bli skönt att få det där med bilbarnsstolen gjort, så man vet att hon sitter säkert när vi åker. Den hon har nu börjar verkligen bli för liten..

I dag ska Joline få Torsk med citronsås & hemmalagat potatismos med palsternacka & broccolipuré till det. Och kiwi till efterrätt. Kiwi är en absolut favorit! Jag och Andreas ska nog äta någonting med kött. Har inte tagit fram någonting än. Nu ska jag gå och börja fixa Jolines lunch och sedan göra mig i ordning lite när Joline sover.

Designhjälp någon?



Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja detta med bilbarnstolar är alltid ett gissel tycker jag. Svårt att veta när det är dags att byta... Vi har bytt till en framsittandes till Liam nu, trots att han bara är 3 ½ år. Men han satt verkligen inge bra i den bakåtvända...

2008-09-03 @ 10:29:56
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Themonkey

Jag hjälper gärna till med en ball layout!

http://www.themonkeys.blogg.se

2008-09-04 @ 08:51:32
URL: http://themonkeys.blogg.se/
Postat av: Josefine

skulle vara kul med en bild på vilken bilstol ni köpte;) Jättefin blogg, har sagt det många gånger förut men du kan aldrig få nog av sådana komnetarer ^^ (hoppas jag:P)

2008-09-13 @ 23:09:36
URL: http://astoryaboutmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0